Tupeu de Bucureşti: Consilierii generali şi-au aprobat acces gratuit pe Arena Naţională, la VIPCei 55 de consilieri generali ai Capitalei vor putea intra gratuit la orice eveniment găzduit pe Arena Naţională. Aleşii vor primi bilete gratuite la lojă, idee ce a fost îmbrățișată cu căldură de majoritatea consilierilor USL prezenţi la şedinţa ordinară de marţi. Astfel, fiecare consilier va avea dreptul la un singur bilet la fiecare eveniment de pe Naţional Arena, nu doar la competiţiile sportive. 

Tupeu de Bucuresti: Consilierii generali si-au aprobat acces gratuit pe Arena Nationala (Foto realitatea.net)
Tupeu de Bucureşti: Consilierii generali şi-au aprobat acces gratuit pe Arena Naţională (Foto realitatea.net)

ALTE ȘTIRI DIN: SPORT

    CITEŞTE TOATE ŞTIRILE DIN: SPORT

Deşi nu s-a aflat de la început pe ordinea de zi a şedinţei ordinare de Consiliu General de marţi, aleşii au introdus acest punct suplimentar care a fost votat de majoritatea consilierilor USL. 

"Ieri a avut loc o sedinta extraordinara. În sedintele ordinare nu au auvt curaj sa bage treaba asta. Acest lucru nu o să poată fi niciodată dus la bun sfârșit pentru că în relațiile comercial pe care le am cu firme sau cluburi care organizează evenimente nu pot să asigur treaba asta. Hotărârea este pentru satisfacerea unor vanități și unor orgolii mici", a spus miercuri Sorin Oprescu referitor la hotărârea CGMB.

În decembrie anul trecut, consilierii generali au mai încercat o dată să aprobe un astfel de proiect, însă nu a fost întrunită majoritatea la vot. La acea dată, proiectul a fost prpopus de consilierul general Ion Stan care a  explicat de ce crede că merită accesul gratuit pe Arena Națională: "Câtă vreme ne-am chinuit să trecem hotărâri ca să fie construită (n.r. - Arena Naţional), consider de bun simț să avem acces pe Arenă. Indemnizația unui consilier general este de 600 de lei, iar un bilet la meci 200-300 de lei. La stadion nu am fost invitați niciodată, doar la teatru și film" - a declarat în decembrie 2012 consilierul PSD, Ion Stan.

Însă, potrivit declaraţiei sale de avere, Victor Ioan Stan are o situaţie materială care îi permite mai mult decât un bilet de acces pe Arena Naţională. De meserie şofer, acesta deţine un BMW Z3 şi un BMW X5. Stan este prieten cu fraţii Sile şi Nuţu Cămătaru, fiind implicat ca martor în dosarul fraţilor Cămătaru.

Pe lângă intrarea gratuită, consilierii au cerut şi acces gratuit cu mașina şi în parcarea Arenei. Ion Stan a povestit, de altfel, cum a fost nevoit să parcheze pe bulevard când a fost la meci, deoarece nu i s-a permis accesul cu mașina în incinta parcului Arenei.

Arena Naţională a fost construită din banii municipalităţii şi cu fonduri de la Guvernul României. Costul total a fost de aproape 250 de milioane de euro.

Etichete: acces gratuit consilieri generali, Arena Naţională, Bucureşti, Capitală, intrare gratuita pe stadion, ion stan, realitatea

RTV.NET

6 COMENTARII
andrei
27 Mar 11:14
+0
VOTURI
-0
Cat timp a fost Arena administrata de ALPAB nu si-a permis nimeni sa si faca legitimatii de accees, desi chiar ei insisi eliberau legitimatiile. Angajatii care au muncit sa aduca concerte si meciuri pe Arena n-au avut niciodata acces gratuit, deci de ce sa aiba consilierii ??
andrei
27 Mar 10:50
+0
VOTURI
-0
Arena este construita din banii cetatenilor!! Faptul ca au dat hotarari sa se construiasca nu inseamna DECAT ca si-au facut datoria de angajati. Atat timp cat fiecare cetatean plateste ca sa intre pe arena, mi se pare pur si simplu furt pe fata.
cititor
27 Mar 10:22
+0
VOTURI
-0
Romania tara tuturor posibilitatilor. Fiecare isi stabileste reguli de actiune, favoruri, iar cei multi platesc. Oare nu trebuie stopat acest capitalism salbatic? Se plange guvernul ca nu are bani. pai facelti legi care sa interzica asemenea magarii. Daca e sa fie o favoare, la peluza, pe ultimul rand.
Marius Delaepicentru
27 Mar 09:53
+0
VOTURI
-0
Ce vă împiedică să îi denunţaţi la fisc şi să obligaţi fiscul să publice veniturile încasate din contabillizarea biletelor de favoare pe care consilierii şi le-au votat?
vlad
27 Mar 09:37
+0
VOTURI
-0
Ok, nu e chiar nerezonabil sa aiba acces la evenimente, un singur bilet, este OK. Dar la loja???? automat cu protocol??? asta chiar este RUSINOS!!! Pai scuza-ma, dar un bilet in loja aia la unele meciuri/concerte costa cat tot salariul lor pe o luna!!!
dan
27 Mar 08:51
+0
VOTURI
-0
Daca intrau la teatru gratuit ma enervam, dar asa pe Arena Nationala..sa se stranga acolo cu toate neamurile lor, cu gratare, manele...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE