Scrisoare deschisă privind pericolul contaminării cu COVID-19 (CORONAVIRUS).

email sharing button

Taximetriştii cer măsuri pentru şoferii care iau clienţi de la Aeroportul Otopeni

Taximetriştii care iau clienţi de la Aeroportul Otopeni sunt mai expuşi la infectarea cu coronavirus, transmite Asociaţia pentru Drepturile Taximetriştilor Independenţi. 

„Asociația pentru Drepturile Taximetriștilor Independenți (ADTI), atrage atenția autorităților publice cu privire la pericolul iminent de a se infecta și răspândi COVID-19 (coronavirus) taximetriștii care operează în zona Aeroportului Internațional Henri Coandă București. Aeroportului Internațional Henri Coandă București este poarta de intrare în țară și a persoanelor care călătoresc din zone unde au fost declarate focare de COVID-19 și ne referim aici la persoane care vin din China, Italia (Lombardia, Veneto, Piemonte, Emilia Romagna, Trentino Alto Adige, Lazio)”, potrivit unui comunicat de presă al ADTI remis, duminică, Mediafax.

Critici la adresa autorităţilor

„Solicităm public Guvernului României, Primăriei Municipiului București, Direcției de Sănătate Publică a Municipiului București să vină cu măsuri ferme de prevenire a răspândirii COVID-19. Taximetriștii care transportă astfel de persoane infectate sunt persoane extrem vulnerabile și supuse infectării cu coronavirus. Astfel solicităm membrilor și simpatizanților asociației, să se informeze, să se protejeze, iar în cazul în care o persoană transportată prezintă semne de boală, îi rugăm să contacteze urgent asociația și reprezentanții Direcției de Sănătate Publică a Municipiului București”, conchide sursa citată.

sursa;dcnews.ro Coronavirus. Taximetriştii cer măsuri pentru şoferii care iau …www.dcnews.ro › coronavirus-taximetristii-cer-masuri-pentru-soferii-…

sursa;mediafax.ro Taximetriştii, expuşi la pericolul COVID-19. Şoferii cer …www.mediafax.ro › coronavirus › taximetristii-expusi-la-pericolul-co…

Lasă un răspuns