Rezumatul întâlnirii dintre reprezentanții ADTI și primul -ministru, privind situația dezastruasă în care se află operatorii de transport în regim de taxi.

        În conformitate cu prevederile art. XV alin. (1) din O.U.G nr.30/2020, modificată, beneficiarii (PFA) vor primi o indemnizație lunară de 75% din câștigul salarial mediu brut pentru anul 2020  (5249 lei).  Această indemnizație se acordă doar pe perioada stării de urgență.

În cadrul întâlnirii cu primul-ministru, au avut loc discuții  pe teme: Economice, Sociale și Profesionale.                                                                       

Astfel, Viorel Radu, președintele Asociației  pentru Drepturile Taximetriștilor Independenți, în numele membrilor și simpatizanților atât din București cât și din țară, mulțumește primului-ministru, domnul Ludovic Orban pentru sprijinul și modul responsabil în care a înțeles să trateze problemele economice ale antreprenorilor înregistrați ca PFA cât și pentru implicarea domniei sale în rezolvarea  problemelor profesionale reale cu care se confruntă  operatorii din transportul de persoane în regim de taxi, promițând măsuri ferme și modificări legislative de îmbunătățire  a serviciului  de transport punând astfel capăt discriminărilor de orice fel.

Acestea sunt  doar câteva dintre problemele antreprenorilor înregistrați ca PFA ridicate de Asociația pentru Drepturile Taximetriștilor Independenți  primului-ministru al României, domnul Ludovic Orban.

      

       Reprezentanții Asociației pentru Drepturile Taximetriștilor Independenți (A.D.T.I) sau întâlnit la Palatul Victoria cu primul-ministru al României, domnul Ludovic Orban. Cu această ocazie au fost  salutate măsurile economice și sociale adoptate de Guvernul României  prin OUG 30/2020 si OUG 32/2020, masuri  ce  au fost adoptate  cu ocazia Decretului  prezidențial  nr.195 din 16 martie 2020.

Lasă un răspuns