Pe principiul – neimplicarea dumneavoastră a fost în paguba noastră, ADTI reclamă pasivitatea şi dezinteresul autorităţilor publice în buna desfășurarea a serviciului de transport în regim de taxi.

La solicitarea unora dintre membri și simpatizanți ai Asociatiei, ADTI a initiat demersurile necesare pentru inițierea unui dialog la nivelul autorităţilor responsabile cu buna desfăşurare a activităţii de taxi pe raza municipiului Bucureşti.

Pe principiul – neimplicarea dumneavoastră a fost în paguba noastra, ADTI reclamă pasivitatea şi dezinteresul  autorităţilor publice în buna desfăsurarea a serviciului de transport în regim de taxi, fapt care a dus la dispariția a peste 1000 de operatori de transportat PFA, care au fost pusi în imposibilitatea de a îşi onora obligaţiile către stat. Evaziunea fiscală, concurenţa neloială, cartelul descoperit şi sancţionat de către Consiliul Concurentei, slaba pregătire profesională etc.  

Vă prezentam în cele ce urmează, invitaţia Ministrului Muncii şi Solidarităţii Sociale, urmînd ca în cel mai scurt timp, după analiza şi întalnire, să vă punem la dispoziţie şi rezultatele acestei întalniri.                                                                                 

                                                                                       

Ministru Dialog Social

                                                                                              

Lasă un răspuns