Convocare adunare generală a asociației.

Stimati colegi,
Cu ocazia implinirii a 12 ani de existentă, Asociația pentru Drepturile Taximetriștilor Independenți organizează Adunarea Generală, la care vă invităm să participați.
Adunarea Generală a Asociației pentru Drepturile Taximetriștilor Independenți,va avea loc în 17 Decembrie 2016, București, Soseaua Fundeni nr 179b, Sector 2. După cum știți,prietenia a fost cea care încă de la început, a reprezentat pentru ADTI, temelia pe care au fost construite,cu timpul, toate mecanismele de funcţionare. În afara acestui sentiment durabil, Asociaţia pentru Drepturile Taximetriștilor Independenți n-ar fi existat. Prietenia a fost, este şi va rămâne pentru totdeauna emblema sub care se vor desfăşura toate acţiunile şi activităţile Asociaţiei pentru Drepturile Taximetriștilor Independenți.
Invităm pe toti cei care de-a lungul timpului au intrebat,ce a făcut ADTI pentru noi? Dorim deschidere și transparență față de toate persoanele care doresc să participe la adunarea generală a asociației. Experiența și timpul a demonstrat că pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă în momentul de față operatorii de transport în regim de taxi,este nevoie de seriozitate și profesionalism.Transportul în regim de taxi,față de celelalte activități de transport,(transport marfă,transport persoane cu autobuze, microbuze pe trasee fixe etc)este o activitate atipică deoarece această activitate de transport este reglementată de o lege specială cu scopul de a deservi doar clientela locală.
În speranța că dorința de rezolvare a problemelor cu care se confruntă operatorii de transport în regim taxi va fi mai mare decît orgoliile și prejudecățile, avem nevoie mai mult decît oricînd de unitate.
Pentru a face față provocărilor,avem nevoie să devenim mai puternici,alfel problemele din transportul în regim de taxi nu se vor rezolva de la sine și există riscul mai mult decît oricînd să fim eliminați de pe piață. Platformele (UBER, BOLT..) sa, nu este o glumă,este o realitate și trebuie tratată ca atare.

La Adunarea Generală a Aociației,vor fi invitați să participe și reprezentanți ai autorității publice, Poliția Rutieră, RAR, etc.

PROGRAM:
Sămbătă 17.12.2016
11.00 – Sedinţa Consiliului Director ADTI.
12.00 – Cuvîntul președintelui ADTI cu ocazia deschiderii lucrărilor AG.
12.30 – Prezentarea activităţii 2004-2016.
13.30 – Mesaj al invitaților prezenţi la lucrările A G.
14.30 – Mesajul operatorilor de transport în regim de taxi înscriși la cuvînt .
15.00 -Dispecerat – stație radio emisie recepție versus aplicație electronică – inovație – soluția viitorului pentru reducerea costurilor cu dispecerizarea? 15.30 – Provocări legislative – covoiajarea ,modificările legii 38/2003 repectiv HCGMB.178/2008 etc.
16.00 – Alegerea noului Consiliu Director.

Înscrierea membrilor asociației la lucrările AG, se efectuează prin e-mail la adresa;adti2004@yahoo.com, adtiromania@yahoo.ro

Vă așteptăm,

Lasă un răspuns